Първоначално публикувано от Sm0k
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.
Collapse
X
-
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
-
Аз лично много се надявах когато излезе втората генерация на Браво да има и вариант с 2 врати, но уви .. май същото ще се случи и с Жулиета. А другите марки всички разполагат с двувратки в този сегмент.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеАз лично много се надявах когато излезе втората генерация на Браво да има и вариант с 2 врати, но уви .. май същото ще се случи и с Жулиета. А другите марки всички разполагат с двувратки в този сегмент.
Имаме фиат груп...Имаме Фиат Браво 4 врати "семейната кола"...Имаме Ланча Делта луксозна семейна кола, е не трябваше ли да дойде двуврата Жулиета с много стил, спортен дух и агресия??!?! Без тия приказки че ще е семеен автомобил и да пази пешеходците...това са нещата които трябва да се изтъкват при фиат и ланчия, а не при Алфа ромео....Last edited by VFTI; d.m.y г., 15:37.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеОкей....семейна кола...Ама защо ли си мисля, че семейна кола НЕ Е ЖУЛИЕТА...Семейна кола ми се струва седан или комби...
Другото е...Колко от вас се интересуват от показателите за тази кола точно за безопасността на пешеходците? ДА сигурно 90% ви интересува да е с 5 звезди, ама едва ли и 1% гледа какви са точните показатели на колата за конкретните зони на безопасност...
Дадох рено меган и други двувратки, като евтини коли които имат доста по-ниска и агресивна линия спрямо Жулиета...Не говорим за пластмаси и т.н. пък и меган РС изобщо няма да е с пластмаса вътре...
П.П3... Харесвам ниски злобни 2вратки...Ако утре ми паднат 45к лв. каква алфа да си купя?...Има астра, има меган, има лагуна купе, има Широко VW...
Абе ти може да си мислиш, ама тука не е въпрос на мислене и интерпретация. Пазара на коли е сегментиран и сегментите са ясно дефинирани, всеки може да ги прочете в нетаТая кола, заедно с другите коли с размерите на VW Golf попада в сегмента Small Family Car. Седаните и комбитата с нормални размери (не големи) попадат в класа Large Family Car/Compact Executive. Тия два сегмента са по-известни като C и D и са семейни коли. Несемейните коли са в по-големите и по-малките класове, както и в спортните сегменти
Тва е положението
А за сигурността - аз се интересувам. Щото пасажера до мене има колан, има въздужшна възглавница, ама пияния пешеходец дето ми излиза от дискотеката направо пред колата няма нищо освен собствения си задникПък някак не ми се ще да свършвам с условна присъда щот някой се е напил и не е видял, че на пътя има кола
Така че ако имам кинти да си купя нова кола бих ги гледал тия работи
На тебе ако утре ти паднат кинтите си земи Брера къв е проблемаМен ако питаш тя е идеален конкурент на Сирокото. Даже ако ги гледаш от вън не можеш да познаеш че едното се води спорт хеч е другото купе
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеМеган РС не е хот хеч? Или Клио спорт? Форд Фокус РС и той не е хот хеч! Неееееее! А колко още коли има от техния клас... Излагаш се! Има ужасно много хот хеч автомобили на пазара точно в последните няколко години! Дори и Жулиета КуВе си е хот хеч от всякъде!Сегашните са много по-големи, по-тежки, имат супер модерни диференциали, ABS, EBD, TC и още една камара съкращения. Съвсем различни са от оригиналната идея на хот хеча
Иначе казано много по-рафинирани са, едновремешните са били доста по-шофьорски. В което няма нищо лошо, времената се менят
Но иначе не отричам, че все още се правят доста интересни неща при спортните хечове. Пък и термина хот хеч в края на краищата е неофициален, всеки може да си го тълкува както иска
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеБез тия приказки че ще е семеен автомобил и да пази пешеходците...това са нещата които трябва да се изтъкват при фиат и ланчия, а не при Алфа ромео....Сега дали са поели правилния път или не е друга тема, но факт е че няма как да оставят нещата каквито са, защото това значи просто едно бавно и мъчително самоубийство
Много е просто, когато нещата не вървят търсиш начин да ги променишAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Темата стана много дълга...Проблема им до сега изобщо не беше дизайна...Нямаха клиенти заради неадекватния си маркетинг и липсата на здравина и качество и всичко това с висока цена...Другите как могат да продават безумно скъпи И ГРОЗНИ коли...ама всичко е до име и репутация...
Та в тоя ред на мисли, щом няма да правят спортни и агресивни коли, и няма да подобрят качеството ми направо да ставане като Дачия...Евтини и с ниско качество...
Е не става само с претенции трябва да се направи нещо като хората...Та смятам да коментирам по темата..Мисля си че всички алфисти знаят че дизайна и духът до сега винаги е дърпал марката напред, за сметка на качеството и проблемите....Това е скорошното минало на марката и трябваше да се направят и другите промени...
П.П Освен този клип http://www.youtube.com/watch?v=1isfGotso90 дали случайно споменах че гуменото уплътнение на вратата, на чисто новата жужа се беше откачило от щипките си? вярно че е дребно(макар че за мен това уплатение изглежда супер китайско и далече като качество на това на моята 155ца от 92г...), ама нали веднага ще бъде написано в аутобилд...Ъъ няма да говоря и за червените стелки които са хванати като лепки на пода и бяха се сгънали на 4тери...
П.П И как другите си продават двувратките, а пък само ние не можем...Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:29.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
-
И колко дълго ще требе да се взираме в това Ауди с фотошопски сколасана Алфа предница и псевдо Итал излъчване, преди наистина да разберем, че то нема нищо общо с истината!?Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:42.
Comment
-
Хмм .. на мен линията ми мяза много на новия Lexus IS, особено в задната част, но пък той си е доста симпатиченLast edited by DiStefano; d.m.y г., 22:00.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Фотощоп или не това ще е истината и го приемете
Защото и за новата Джулия така викахте всички като я видяхте пак ей така на фотошоп, а истината каква излезе същата...Просто трябва да го приемем че от тук на сетне ще гледаме ококорени Алфи156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Не е проблема в ококорването, а в цялостната линия.
Като си играеш с фотошопа, дори най-малкото отклонение дава разлика - ето друга версия на същия фотошоп:
Дали няма лека разлика в ъглите на "клюна" и фаровете от горния (да не почваме пак Жулиета).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДа бе ма тъва си мяза отстрани на 166 отсекъде.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment