Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
    А Мегана е хубава кола, спортна е, ама изглежда евтина наистина. И не е хот хеч. Последните хот хеч модели са може би до средата на 90-те. Между колите които са пускани след това на пазара не мисля, че има такава която може да се нарече хот хеч, просто в съвременното автомобилостроене няма място за такива коли И не му е толкова чак ниска предницата на тоз прословут меган

Верно е готина, и аз я харесвам. Ама и верно си личи евтенийката вътре
    Меган РС не е хот хеч? Или Клио спорт? Форд Фокус РС и той не е хот хеч! Неееееее! А колко още коли има от техния клас... Излагаш се! Има ужасно много хот хеч автомобили на пазара точно в последните няколко години! Дори и Жулиета КуВе си е хот хеч от всякъде!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Аз лично много се надявах когато излезе втората генерация на Браво да има и вариант с 2 врати, но уви .. май същото ще се случи и с Жулиета. А другите марки всички разполагат с двувратки в този сегмент.
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Аз лично много се надявах когато излезе втората генерация на Браво да има и вариант с 2 врати, но уви .. май същото ще се случи и с Жулиета. А другите марки всички разполагат с двувратки в този сегмент.
        Това ми е мисълта! И чак почнах да се чудя аз ли съм сбъркан че искам двуврат горещ хеч?

Имаме фиат груп...Имаме Фиат Браво 4 врати "семейната кола"...Имаме Ланча Делта луксозна семейна кола, е не трябваше ли да дойде двуврата Жулиета с много стил, спортен дух и агресия??!?! Без тия приказки че ще е семеен автомобил и да пази пешеходците...това са нещата които трябва да се изтъкват при фиат и ланчия, а не при Алфа ромео....
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 15:37.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Окей....семейна кола...Ама защо ли си мисля, че семейна кола НЕ Е ЖУЛИЕТА...Семейна кола ми се струва седан или комби...

Другото е...Колко от вас се интересуват от показателите за тази кола точно за безопасността на пешеходците? ДА сигурно 90% ви интересува да е с 5 звезди, ама едва ли и 1% гледа какви са точните показатели на колата за конкретните зони на безопасност...

Дадох рено меган и други двувратки, като евтини коли които имат доста по-ниска и агресивна линия спрямо Жулиета...Не говорим за пластмаси и т.н. пък и меган РС изобщо няма да е с пластмаса вътре...

П.П3... Харесвам ниски злобни 2вратки...Ако утре ми паднат 45к лв. каква алфа да си купя?...Има астра, има меган, има лагуна купе, има Широко VW...
          The Alfa Romeo Giulietta,[4] (Type 940) previously known as Alfa Romeo 149 or Milano is a small family car produced by Italian automaker Alfa Romeo and also the replacement for the Alfa Romeo 147.

Абе ти може да си мислиш, ама тука не е въпрос на мислене и интерпретация. Пазара на коли е сегментиран и сегментите са ясно дефинирани, всеки може да ги прочете в нета Тая кола, заедно с другите коли с размерите на VW Golf попада в сегмента Small Family Car. Седаните и комбитата с нормални размери (не големи) попадат в класа Large Family Car/Compact Executive. Тия два сегмента са по-известни като C и D и са семейни коли. Несемейните коли са в по-големите и по-малките класове, както и в спортните сегменти Тва е положението

А за сигурността - аз се интересувам. Щото пасажера до мене има колан, има въздужшна възглавница, ама пияния пешеходец дето ми излиза от дискотеката направо пред колата няма нищо освен собствения си задник Пък някак не ми се ще да свършвам с условна присъда щот някой се е напил и не е видял, че на пътя има кола Така че ако имам кинти да си купя нова кола бих ги гледал тия работи

На тебе ако утре ти паднат кинтите си земи Брера къв е проблема Мен ако питаш тя е идеален конкурент на Сирокото. Даже ако ги гледаш от вън не можеш да познаеш че едното се води спорт хеч е другото купе

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          Меган РС не е хот хеч? Или Клио спорт? Форд Фокус РС и той не е хот хеч! Неееееее! А колко още коли има от техния клас... Излагаш се! Има ужасно много хот хеч автомобили на пазара точно в последните няколко години! Дори и Жулиета КуВе си е хот хеч от всякъде!
          Исках да кажа, че за мен хот хеч значи малък и лек хеч с мощен двигател и без много системи които да помагат на шофьора. Като първите поколения на Голф ГТИ, като Пежо 205 GTI, Рено 5 Турбо и т.н. В такава кола усещането е съвсем различно от съвременните спортни хечове Сегашните са много по-големи, по-тежки, имат супер модерни диференциали, ABS, EBD, TC и още една камара съкращения. Съвсем различни са от оригиналната идея на хот хеча Иначе казано много по-рафинирани са, едновремешните са били доста по-шофьорски. В което няма нищо лошо, времената се менят

Но иначе не отричам, че все още се правят доста интересни неща при спортните хечове. Пък и термина хот хеч в края на краищата е неофициален, всеки може да си го тълкува както иска

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Без тия приказки че ще е семеен автомобил и да пази пешеходците...това са нещата които трябва да се изтъкват при фиат и ланчия, а не при Алфа ромео....
          Добре бе брат, ти не можеш ли да схванеш, че точно тия неща до сега не са изтъквани при Алфа Ромео, до сега е разчитано само на стила, дизайна и спортния дух и в последните години (за разлика от едно време) това се оказа недостатъчно. Марката работи на загуба и ако продължава така ще трябва да се простим с нея. Явно е че нещо трябва да се промени след като потъвахме до сега. Особено в годините на великите модели 159 и Брера дето всички ги хвалите Сега дали са поели правилния път или не е друга тема, но факт е че няма как да оставят нещата каквито са, защото това значи просто едно бавно и мъчително самоубийство
          Много е просто, когато нещата не вървят търсиш начин да ги промениш
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Темата стана много дълга...Проблема им до сега изобщо не беше дизайна...Нямаха клиенти заради неадекватния си маркетинг и липсата на здравина и качество и всичко това с висока цена...Другите как могат да продават безумно скъпи И ГРОЗНИ коли...ама всичко е до име и репутация...
            Та в тоя ред на мисли, щом няма да правят спортни и агресивни коли, и няма да подобрят качеството ми направо да ставане като Дачия...Евтини и с ниско качество...

Е не става само с претенции трябва да се направи нещо като хората...Та смятам да коментирам по темата..Мисля си че всички алфисти знаят че дизайна и духът до сега винаги е дърпал марката напред, за сметка на качеството и проблемите....Това е скорошното минало на марката и трябваше да се направят и другите промени...

П.П Освен този клип http://www.youtube.com/watch?v=1isfGotso90 дали случайно споменах че гуменото уплътнение на вратата, на чисто новата жужа се беше откачило от щипките си? вярно че е дребно(макар че за мен това уплатение изглежда супер китайско и далече като качество на това на моята 155ца от 92г...), ама нали веднага ще бъде написано в аутобилд...Ъъ няма да говоря и за червените стелки които са хванати като лепки на пода и бяха се сгънали на 4тери...

П.П И как другите си продават двувратките, а пък само ние не можем...
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:29.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Тази работа с новата 159-ца през 2011 година наистина ли е вярна или само хвърлят прах в очите на хората? Защото не виждам да се дава никаква информация реално за предстоящ такъв модел напълно обновен през 2011 година!
              Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• ----------------------------
                FIAT Bravo във Facebook

Comment

• И колко дълго ще требе да се взираме в това Ауди с фотошопски сколасана Алфа предница и псевдо Итал излъчване, преди наистина да разберем, че то нема нищо общо с истината!?
                  Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:42.
                  SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                  SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                  SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Хмм .. на мен линията ми мяза много на новия Lexus IS, особено в задната част, но пък той си е доста симпатичен
                    Last edited by DiStefano; d.m.y г., 22:00.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Фотощоп или не това ще е истината и го приемете
                      Защото и за новата Джулия така викахте всички като я видяхте пак ей така на фотошоп, а истината каква излезе същата...Просто трябва да го приемем че от тук на сетне ще гледаме ококорени Алфи
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Не е проблема в ококорването, а в цялостната линия.

Като си играеш с фотошопа, дори най-малкото отклонение дава разлика - ето друга версия на същия фотошоп:

Дали няма лека разлика в ъглите на "клюна" и фаровете от горния (да не почваме пак Жулиета).
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Да бе ма тъва си мяза отстрани на 166 отсекъде
                          Last edited by sen7; d.m.y г., 20:22.
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Иде реч за муцуната
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Да бе ма тъва си мяза отстрани на 166 отсекъде
                              И тва всъщност му е готиното .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ако ще е такава "оцъклена", по добре да е червеният вариант. Изглежда по-хармоничен и пропорционален от черния "снегорин"... Въпреки, че моят фаворит си остава...
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

Working...
                                X